vayy anası sattımın sayın seyircileri.aslında iyi bi organıze edip bi hafta binmicen araclara.bu nee yaa gunun 24 saati yılın 365 gunu vergi ödüyoruz doymadı hırsızlar.sigara,alkol,mazot,benzin vs adım attığımız herşey vergi....keriz milletiz 50 bin liralık araca bıneriz pompaya yanaşamıyoz korkudan.yanaşırız 10 liralık lpg alır çalıştırcak kadar da 1 lt benzın 😀Bu geceden itibaren benzine 10, mazota 12 kuruş zam gelecekmiş. Tüm dostlarıma duyrulur. Duyanlar duymayanları uyarsın...
way ben duymadım way ben işitmedim demeyin....
Trakyadan Gönderildi....😱
bi tane resim ekle laa kendını bi tanıt kimsesizler gibi ortalıklarda dolaşma arkadaşım ...🙂benzin 5tlyi geçtikten sonra daha çok zam yaparlar bu gidişle 6 tlyi bulur herhalde
kardeşim zamanında tanıttım kendimi...millet araba resmi koyunca sanki çok tanınıyor 🙂bi tane resim ekle laa kendını bi tanıt kimsesizler gibi ortalıklarda dolaşma arkadaşım ...🙂
kiminle konustugumu merak ederim.koysan bi tarafın mı aşınır 🙂resim koymakla bişi olmaz burda napcek senın vesıkalık resmini insanlar 😀kardeşim zamanında tanıttım kendimi...millet araba resmi koyunca sanki çok tanınıyor 🙂
foto ekleyecektim boyutu yüksek yahu...sende böyle şeylere takılmasan bi tarafın mı aşınır 🙂kiminle konustugumu merak ederim.koysan bi tarafın mı aşınır 🙂resim koymakla bişi olmaz burda napcek senın vesıkalık resmini insanlar 😀
ufalt sende boyutunu hacım 😀 takıntı yaptıgım yok olur bıgun urfaya yolumuz düşerse düşerde işim gereği arkadaşımız olur kapımız olur.senınde somaya düşerse senınde kapın olur o açıdan bakcen durumları 🙂foto ekleyecektim
foto ekleyecektim boyutu yüksek yahu...sende böyle şeylere takılmasan bi tarafın mı aşınır 🙂