ben sustum, şimdi yöneticiler kızacak bana ne adam caydırıyon diyecekler 😀😀
üstadım çok istiyorsan tabiki görüş fikir de parayla değil bakalım ne çıkacak. benim leon tercih etme sebebim, bildiğim bir kasa ve makyajlıda bu özelliklerin olmadığını bile bile aldım çünkü o anda çok hızlı bir ticaret oldu önceki arabadan iğrenmiştim iyice. Şimdi istediğim araç ya SuperB yada yeni kasa focus sedan veya c-max ama fiyatlar epeyce fazla. alacak param yok ama hisseleri satsam param da olur. Hisseler benim umudum, 2006 cillop gibi aracı sattım lota yatırdım iğrenç 2001 leon signo aldım, onu sattım tsi aldım gene lota yatırdım parayı krediyi fazla çektim. Şimdi arabaya binecem diye bu kadar beklediğim lotları satsam arabaya binerim ama lotu satınca umudumu da satmış olurum o yüzden kaşınıp duruyom. İçimden gelen se olum otur oturduğun yerde, daha yeni aldın halt yeme beklemen gerektiğini çok iyi biliyorsun defalarca yaşadın...
işte bu seslerden sonra sadece kaşınıyom, yakında haberler gelir hisseler zıplamaya başlarsa kaşıntım da biter belki, belki de hırs yapar satar daha eski bişeye de geçerim araba sarf zaten öyle görmek lazım.