Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın :)
Hayırlı teskereler dostum, bir arkadaşım Balıkesir'de yapmıştı, biraz yoruyorlarmış ama "sıkıntısız" bir bölge olduğu için en azından kafan rahat olur 🙂
hayırlı olsun..yedek subay olmana da ayrıca sevindim, ne kadar doğru bir karar verdiğini orda göreceksin..3 aylık eğitim biraz ağır geçer, ama sonrası güzel..umarım dağıtım sonrası da hayırlı bir yere düşersin..(tabi derece yaparsan ayrı🙂)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.