Becerebildiğim kadarıyla :)

eline sağlık plaka hoşmuş mucuk 😀

Murat o makınayı kafanda kırarım senın ,olm kac mılyarlık makına aldın 100 lıralık trıpod mu almadın 🙂 onu da gectım gıt 30 lıralık basıtten olanları al kı ben hala onu kullanyorum o makınayı yere koyup foto cekme b daha bu 1 🙂 netlıkle alakalı buyuk sorun var bu 2,ıso almıs basını gıdıyo cok fazla gren var bazı fotolarda bu 3.Calısmaya baslamalısın artık 🙂

Murat o makınayı kafanda kırarım senın ,olm kac mılyarlık makına aldın 100 lıralık trıpod mu almadın 🙂 onu da gectım gıt 30 lıralık basıtten olanları al kı ben hala onu kullanyorum o makınayı yere koyup foto cekme b daha bu 1 🙂 netlıkle alakalı buyuk sorun var bu 2,ıso almıs basını gıdıyo cok fazla gren var bazı fotolarda bu 3.Calısmaya baslamalısın artık 🙂

kızma abısı yavş yavaş 😀😀

can abı trıpodd var 😀😀 yerde degıl makıne 😀 2. si makıne benım degıl enıstemın bende duruyor 😀 sanırım o yenı makıne alcak bana verme nıyetınde 😀 bıde abı o aayarlardan anlamıyorumkı 😀 abı bıde resımler orjınal degıl oynadım resımlerle 😀

kazasız belasız bınersın inşallah muratcan..

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt