engindokur
Kayıtlı Üye
Arona 1.6 xcellence 2019 da ses sisteminden hiç ama hiç memnun değilim. Bunun için beats audio almak istiyorum fakat fiyatını ve kalitesini bilen kullanan varmı acaba.
müziği ne ile dinliyorsunuz aux usb Bluetooth ve ayrıca müzik formatı nedir yüklediğinizArona 1.6 xcellence 2019 da ses sisteminden hiç ama hiç memnun değilim. Bunun için beats audio almak istiyorum fakat fiyatını ve kalitesini bilen kullanan varmı acaba.
Radyo bile dinlesem kötü. Bluetooth zaten kötü aux idare edermüziği ne ile dinliyorsunuz aux usb Bluetooth ve ayrıca müzik formatı nedir yüklediğiniz
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Ben sadece temiz net ses istiyorum. Yüksek ses değilSes sisteminden istediğiniz nedir, yeterli ama berrak bir ses mi, yoksa yüksek ama orta dereceli bir ses mi, şunu unutmayalim ki ses sistemi gücü ne kadar yükselirse araç içerisindeki trim sesler de (cam boşluğu sesi, kapı fitil boşluğu sesi, pandizot sesi vs) yüksek basınç sebebi ile artacaktır, benim şahsen her zaman önceliğim en berrak sesi alabilmek, bunun içinde öncelikle müziğin kalitesi önemli ( ben muud müzikten yasal lisanslı MP3 indiriyorum, dijital medyada CD den sonra en kaliteli sestir ), ikincisi Bluetooth aux vs yerine USB kullanmak, üçüncüsü mevcut multimedyada düzgün ekolayzer ayarı kullanmak, dördüncüsü hoparlörlerin sağlığının iyi olması ve son olarak araç içerisinde trim seslerin mümkün olduğu kadar giderilmiş olması. Bunlardan bir veya birkaçı eksikse o sistemden memnun olmanız çok zor, öncelikle ne istediğinizi belirtmeniz ve ona göre çözüm aramanız daha isabetli olacaktır.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bununla ilgili dediklerimi deneyip çözümü kolaydan başlayarak yapmayı deneyin o haldeBen sadece temiz net ses istiyorum. Yüksek ses değil