Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BBS ch+pilot sport 3+koni coilover

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ana ps3 arıyorum nerde bu ya dıyorum yazmıs ama kac para oldugu falan yazmıyo dıe 40 saattr bakıyorum:D
 
hayırlısı olsun Ömercan, bizde aracı kullanan tek benim ama ne yay ne jant hiç niyetli değilim. Bir tümsekten geçerken zaten korkuyorum, yaylandıktan sonra kriz geçirmeyi hiç istemem.

eminim orjinal haliyle de seveceksin boşver, orjinal lastiklerle daha rahat hareket edecek daha az yakacaksın.
 
bende hepsinden almayı düşünüyodum, böyle vazgeçenleri görünce bende bi daha düşünüyorum, zaten kış geldi orjinale dön, yazın tekrar takarsın bence hiç satma
 
Ömercan sen sat abicim bak imkb aşağıya meyilli sat sana lot alalım diplerden bir yerden yüklenirsen yaza belki orjinal BBS'lerde girersin gaza getireyim biraz seni.

Ben full yüklü durumdayım, yaz sonuna kadar bir savaş çıkmaz da düşündüğüm yükselişlerde yüklü kalır arttırırsam değil araba İzmitten ev bile çıkartmaya niyetim var. Birde tersten bakalım, savaş çıktı alt üst oldu endeks 65binden indi 30 bine, hayat bitmedi bu sefer yükseliş başlayınca 2 kademe VOB yüklenirim biraz durum düzelince 1e 1000 katar gene olayı düzeltirim her kriz bir fırsattır. Sendeki krizi fırsata çevir sat eldeki malları nakit geçsin eline.
 
hiç istemiyorum böyle birşey yapmanı biliyorsun ve jant-coil koyduğun anda uçar diye bekliyordum günceli olsun !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt