su bir gercek ki trafikte hakikaten insani deli etmeye yetecek bir suru bir suru bayan surucu var. ozellikle direksiyon simidine yapisip arabanin neredeyse on tamponunu gorerek gitmeye calisan bayanlar oncelikle kaza sebebi. ben de bir kadin olarak, yine de " ondeki kesin kadin" dedigimde bir kere haric daha hic yanilmadim.
ben artik erkeklere hak vermeye basladim, elbette igrenclik yapanlari kastetmiyorum fakat bunalip ben korna caliyor ve hadi yuru artik diye isaret ediyorsam ondeki dehset bakislari ile dikizden bakarken, erkekler benden daha cok yasayabilir bence.
kadin erkek farketmez, ozellikle istanbul, ankara vb gibi buyuk sehirlerde yasayan insanlar trafige cikmadan once araba kullanmayi bilip bilmedigini (bu sadece kavrama noktasini yakalamak ve direksiyonu cevirebilme yetenegi degil, tum koordinasyonu saglayabilmek ve trafikte gerilmeden rahat olabilmek) tekrar dusunmeli...
kardesim stres oluyorsan, milletin yada kendinin kaza yapmasina sebep olacaksan ya evde otur ya da sofor tut daha ucuza gelir 🙂