aybarsdnr
Kayıtlı Üye
biraz önce bostancı deniz otobüsleri iskelesine arkadaşımın kız kardeşini yolcu etmek için gittik.arabadan iner inmez 3 tane adam gelin bakalım bizle diye kolumuzdan çekti arkadaşımla beni.bende noluyo dediğimde cüzdanlarını hemen açıp kapattılar.polis kimliğinin yapılmasının çok kolay olduğunu bildiğim için güvenemedim.gbt yapıcaz ve üstünüzü arıcaz dediler.bende burada yapalım o zaman dedim.o sırada 2 3 yumruk yedim yüzüme ve kelepçelediler.yoldan ekip arabası geçiyodu onlara seslendim durmadan geçtiler.arka tarafa doğru yürürken tekme tokat üstüne yemediğim küfür kalmadı.arkadaşıma dokunmadılar çünkü o sesini çıkartamadı şoka girdi.bana hangi üniversitede okuyosun dediler yeditepe dedim.bölüm ne dediler kimya mühendisliği dedim.uyduruk bi bölümde okuyosun adam mısın sen babanın parasıyla çekmişsin altına arabayı sen kimsin diye ağzıma burnuma vurmaya başladılar.biçok insanın gözünün önünde sanki hırsızmışım muamelesi gördüm.gbt mi kontrol ettiler ve bişi çıkmadı doğal olarak.bende ne suçum vardıda böyle yaptınız abi diyince 3 ü birden bidaha vurmaya başladı daha sonra kollarımı çözdüler tekmeleyip ittiler.allahtan yüzüme çok vurmalarına karşın bişi olmadı sadece biraz şişlik var.şimdi ben bu adamları şikayet etsem kime edicem? şikayet ediceğim makamlar bu insanları bizim gibi vatandaşları korusun diye görevlendiriyo.bu nasıl koruma? ben şimdi bidaha polise niye güveneyim? yüzlerce insana rezil olmamamı yanıcam yediğim küfürlere dayaklara mı yoksa yeditepede kimya mühendisliği okuyup bi arabam olmasına mı?