Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Balıkesir'de Dublex Yazlık Arıyorum ( Tatil İçin )

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar 6-7 kişi Balıkesirde tatil yapmayı planlıyoruz 1 haftalığına. İstediğimiz dublex villa yazlık tarzında birşey. Ama denize sıfır tercihen ve havuzu barı vs olan birşeyler arıyorum. Emir böyle bulmak zorundayım halen bulamadım :) Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bölge olarak sırasıyla Ayvalık, Altınoluk, Akçay olabilir.
 
ayvalık a 10km uzaklıkta Altınova var bahsettıgın gıbı dublex evlerı kıraya verıyorlar,denızı havası kumu cok guzel b yer,gunduzunu orda gecenı ayvalıkta gecırebılcegın bır yer evlerın gunluk fıyatları 80-100 arası memnun kalırsınız
 
Akçay'da Orjan siteleri var..Denize sıfır sayılır..Çay bahçeleri discosu filanda var..Çok güzel mekan ancak kiralık hiç görmedim şimdiye kadar orda..Bulabilirsen orası güzel bak Serbay...

Dublex villalar Ören'de mevcut ama denize sıfır değiller..Araba ile gidince problem olmuyor..Hem baya bi ucuza kiraya veriyorlar ve hepsinin havuzu da mevcut..Orayı da bi düşünün derim..Pasha ve Gecce diye iki tane discosu var yaz aylarında düzgün ünlü Djler filan geliyo..Biz arkadaşlarla Ören den ev tutardık,her akşam arabayla farklı yerlere giderdik..Akçay'a ,Ayvalık'a ,Sarımsaklı ya filan yakın gidebiliosun araba ile...:)
 
burhaniye-ören arasında öğretmenler mahallesi var..ben askerliği burhaniye topçu taburunda yaparken,öğretmenler mahallesinde havuzlu triplex villada kaldım 9 ay..aylık 500 idi..denize olan uzaklık yürüyerek 10-12 dakika falandı..diğer bir bataryadaki arkadaşım,sahilde,"denize 5-6 metre" (arada sadece tek şeritlik bir yol var) havuzsuz dublexte 550 ye kaldı.. akçayda bu tarz bir yer bulmak zor,hem de pahalı..keza altınoluk ta bundan 10 sene evvel çok güzelken,şimdi çok kalabalık ve aynen akçay gibi kiralık villa çok pahalı olur..(denize yakınlık istendiği taktirde..) benim tavsiyem,akçaydan altınoluğa giderken,altınoluğa 10km falan kala,yolun sol tarafında doktorlar kampı tabelası var..o yola girip,2-3 km ilerlediğinde kampı ve etrafındaki bir sürü villa yı bulacaksın..orda var kiralık villalar..oralarda hem sakin,hem ucuz,hem denize yakın hem de hesaplı yer arıyorsan bence; ilk olarak ören,ardından bu anlattığım yer..
 
Valla şöyle diyim kalabalık grup olunca maddiyatı düşünmüyoruz yeterki lüks eğlenebileceğimiz bir yer olsun diyoruz tabiki ev olarak. Şöyle diyeyim en güzel eğlence, gezi için neresi daha güzel Balıkesir'de ? Ona göre yerler bakalım. Edremit istemiyorum oralarını beğenmedim hiç.
 
gündüz gezmek için asos,gün batımı için şeytan sofrası diyorum..asos; küçükkuyudan sonra..şeytan sofrası ise ayvalıkta..yani körfezin 2 ucu diyebilirim..körfezi sayarsak: küçükkuyu,altınoluk,akçay,(burdan edremite girmeden sahil yolundan aşağı vurup)burhaniye,sarımsaklı ve ayvalık.. hepsi bir hat üzerinde..elbette ki en hareketli yer ayvalık..gençler eğlenmek için sarımsaklı tarafını tercih eder genelde..bu yerlerin hepsi birbirine yakın..yani kalacağınız yeri o kadar dert etmeyin bence..zaten atıyorum burhaniyede kalsanız (aşağı yukarı tam ortası oluyor) yarım saatte ayvalık,ya da yarım saatte altınolukta olabilirsiniz..(arabayla tabi..:)..eğlence yerleri ise tam muamma bence..yani sezon sezon değişiyor mekanlardaki düzey..mesela bodrumdaki yada marmaristeki gibi,her sene oraların en iyi mekanı burasıdır,hiç değişmez denilebilecek yerler yok..yıllar evvel akçayda "kaktüs" diye bi mekan vardı..10 numaraydı..geçen yaz gittim,adı değişmiş,leş bi yer olmuş..altınolukta adını şimdi çıkaramadığım merkezdeki 4yol ışıklarda bir mekan vardı,orası da son gittiğimde peşmerge dolmuştu..(bi de kapıda "damsız girilmez" edebiyatı yapmışlar,askeri kimliğin nimetlerinden faydalanmaya zorlamışlardı..zaten girip çıkmam 5 dakika sürdü.)

herşey bir yana,önemli olan ne istediğiniz..eğer kalabalık,tıklım tıklım mekanlar,sabaha kadar süren partiler falan düşünüyorsanız,körfez size uygun değil..ama hayır,ben biraz da kafa dinlemek istiyorum,gündüz denize girer,akşamları doğayı gezer,gece de orta halli mekanlarda 3-5 bişey içer keyfime bakarım diyorsanız, körfez size göre..üst seviye ev olarak tavsiyem de altınoluk,yağcılar sitesindeki villalar..
 
peki altınoluktaki yağcılar sitesindeki villalara nasıl ulaşabilirim resimleri adresleri telefonları vs varmı acaba? :(
 
balıkesir burhaniye orjan sitesinde çok var araştırın derim
 
Geri
Üst Alt