Bana Bosch car 1830 TL fiyat verdi bu listeye.Ön arka balata,buji,filtreler ve yağ.işçiliğe 400 TL yazmışlar.Bosch Orijinal filtreler castrol 5w30 ll 5 l yağ
Ngk iridyum Buji ve balatalar toplam 1000 TL el emeği 80 TL tuttu
Castrol yağda çok fazla sahte olduğu söyleniyor internette, en temizi gidip bir BP istasyonundan almak.Bana Bosch car 1830 TL fiyat verdi bu listeye.Ön arka balata,buji,filtreler ve yağ.işçiliğe 400 TL yazmışlar.
yedek parça sitesinde ferodo ön arka balata,Mann filtreler,Bosch buji ve Castrol 5w30 1250 filan tutuyor bayagı iyi almışşınız.Nereden aldınız? Son olarak 4 litre Castrol edge 5w30 a 320 yazmış nette 175 -250 arası dediğimde onlar orıjinal olmayabilir diyorlar.Fıyat aldım ama emin olamadım.
Son olarak elektronik el freni olan araçlarda arka balata değişim bilgisayarla oluyormuş bu yüzden aslında alelade yerde yaptırmak istemiyorum. Ben tüm parçaları alsam aynı ustaya yaptırabilir miyim?
Bütün parçaları hepsi burada üzerinden aldım sahte olsaydı usta mutlaka bu yağ kötü diye mutlaka uyarırdı Gaziantep de iseniz sizi yönlendire bilirimBana Bosch car 1830 TL fiyat verdi bu listeye.Ön arka balata,buji,filtreler ve yağ.işçiliğe 400 TL yazmışlar.
yedek parça sitesinde ferodo ön arka balata,Mann filtreler,Bosch buji ve Castrol 5w30 1250 filan tutuyor bayagı iyi almışşınız.Nereden aldınız? Son olarak 4 litre Castrol edge 5w30 a 320 yazmış nette 175 -250 arası dediğimde onlar orıjinal olmayabilir diyorlar.Fıyat aldım ama emin olamadım.
Son olarak elektronik el freni olan araçlarda arka balata değişim bilgisayarla oluyormuş bu yüzden aslında alelade yerde yaptırmak istemiyorum. Ben tüm parçaları alsam aynı ustaya yaptırabilir miyim?