Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bagajın içerden acılması önemli bişi ancak ne yazıkkı benim araçtada yok ben bagajın ayrıca anahtarla kilitlenmesinden şikayet ediyorum kapıları kilitlediğimde bagaj kilitlenmiyor
Bu konuda yardımcı olmaya çalışırım fakat Tüv muayenede sıkıntı yaşarmışın bilemiyorum Müzik sistemini bağlatmak içinde iyi bir yere yönlendirebilirim göztepe de birbirlerini tanıyan insanlar ben pek tasvip etmiyorum bagajı içeriden açma olayını fakat abimin aracına yaptırmıştık bence sen şimdilik müzik sistemini bağlattır onlar basit fakat kablolama ve tesisat ne kadar kaliteli olursa o kadar güzel ses alırsın ses sistemine neler aldığını bilmiyorum fakat ileride memnun kalmıyacağın kolon bass yada anfiyi değiştirdiğinde destekliyecek kadar sağlam ve iyi bir kablolama yaptırman mantıklısıdır bi kere yaparsın bi daha uğraşmazsın....
bagajın içerden acılması önemli bişi ancak ne yazıkkı benim araçtada yok ben bagajın ayrıca anahtarla kilitlenmesinden şikayet ediyorum kapıları kilitlediğimde bagaj kilitlenmiyor