bauhaus da araba aksesuar kısmında var karton kutunun içinde 🙂 üstünde arac marka kodları var reyon görevlisi yardımcı olacaktır.39 liraya aldım cordoba bagaj havuzunu..şuan kaç paradır bilmiyorum...internette bır cok satıcıda mevcutturSelam arkadaşlar mk2 ye bagaj havuzu vb bişey yaptıran varsa öneri verebilirler mi. Herkese hayırlı forumlar.
baktım bende internetten uyar mı bilmiyorum abi bagaj biraz ufak kestiremiyorumbauhaus da araba aksesuar kısmında var karton kutunun içinde 🙂 üstünde arac marka kodları var reyon görevlisi yardımcı olacaktır.39 liraya aldım cordoba bagaj havuzunu..şuan kaç paradır bilmiyorum...internette bır cok satıcıda mevcuttur
modelleri yazar..yemekten sonra bakayım bulabilcem mi 🙂baktım bende internetten uyar mı bilmiyorum abi bagaj biraz ufak kestiremiyorum
yedek parçası da var internette hepsi var...olmadı cıkmacı varAbi süper olur valla 2000 ibiza işte
[doublepost=1454171474,1454171373][/doublepost]Yazdığını yalnış anladım abi aracın modelini soruyorsun sandım cevapladim. bu araç için biraz zor sanki abı yedek parçasını bile maslak oto sanayi olmasa bulamayacagim
maalesef piyasada yok...bauhausa dediğim yere gidin mutlaka oraya uygun bagaj havuzu bulacaksınız.tam olmasa bile kenarlardan az kısa kalabilir ama iş görür...baktın olmadı son care döşemeciye bagaja uygun yaptırabilirsiniz..hem daha uzun ömürlü olurAbi süper olur valla 2000 ibiza işte
[doublepost=1454171474,1454171373][/doublepost]Yazdığını yalnış anladım abi aracın modelini soruyorsun sandım cevapladim. bu araç için biraz zor sanki abı yedek parçasını bile maslak oto sanayi olmasa bulamayacagim