B Sınıfı Hatcback Araç Kralını Seçelim Mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

B Sınıfı Hatcback Araç Kralını Seçelim Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seat MAnyaklığına dewam TAbiki İbiza 😀

Kesinlikle IBIZA 😀

kendi arabam diye demiom ama süper keyifli arac😀

gönlüm polo dedi ama seat bir tutkudur dıyerek ıbıza ya oy verdım ama fiesta da hosuma giden araclardan bırısı gerısıne bakmam bıle 😀😀

h.sonu polo 1.6 TDI kullandım 185/60 15 lastikten midir süspansiyondan mıdır bilmem 120 nin üzerinde direksiyonla fazla oynamaya gelmiyor, ibizaya alıştığımzdan da olabilir. Sessizlik ve konfor sınıfı için gayet iyi..

eski topraklardan; ibiza cupra/sport 1.9pd tdi..
yenilerden de; ibiza st copa 1.2cr tdi..
ikisinin de sıfırı sunulsa tabii ki 6R ibiza😎

edit: copa ile görselin dışında bir artı yok reference versiyonuna göre; yol bilgisayarsız arabaya hayır; civici satma nedenlerimden biri🙂 copa değil de zopa olmalı bu donanım😀 1.2tdi ne vwde,ne seatta olması gereken donanımla sunulmuyor.. son karar 6R sport/cupra tdi😱key:

h.sonu polo 1.6 TDI kullandım 185/60 15 lastikten midir süspansiyondan mıdır bilmem 120 nin üzerinde direksiyonla fazla oynamaya gelmiyor, ibizaya alıştığımzdan da olabilir. Sessizlik ve konfor sınıfı için gayet iyi..
aynı durum bende de var; başka arabaya binince, ne kadar alışırsam alışayım güvensizlik oluyor.. benim arabaya binince zıvanadan çıkıyorum sonra da😀 Allah direksyon kutumuza zeval vermesinpuhaha

yeni polo çok şık duruyor ama ibiza kadar değil 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt