Az önce başımdan geçen ilginç ve güzel bir olay :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pascal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabaya olduğuna eminmisin ozan..?🙂

Ben olsaydım gel bitur bin derdim keyfini al tadını çıkar misafir etmek lazım sonrada bende onun forduna binerdim amaç kaynaşmak........🙂

Çok güzel anlar bunlar ALLAH kimsaya kaza bela vermesin güzel arabalarımız var....

MAŞALLAH diyelim nazar değmesin.....

Arabaya olduğuna eminmisin ozan..?🙂

Ben olsaydım gel bitur bin derdim keyfini al tadını çıkar misafir etmek lazım sonrada bende onun forduna binerdim amaç kaynaşmak........🙂

çok fazla kaynaşmamak lazım engin abi fazlası zarar 😀

Leon cuprayı satmadan önce yolda benzer durumları yaşamıştım 🙂, şimdi r ı bekliyoruz nisan sonunda gelsin onunla bakalım birde

Bende çok ilgi görüyorum gören bi el kaldırır gibi oluyo sonra bakıyo bakıyo yok taksi değilmiş dercesinepuhaha benim kadar ilgi göremezsiniz😎

Bize böyle şeyler denk gelmez ki günde 4 kere basın express'ten geçiyorum, 150km yol yapıyorum yolda giderken hiç övgü almadım. Bu olaydan sonra senin jantları alıyorum abi. 😛 satmıyo musun hala 😀

Bize böyle şeyler denk gelmez ki günde 4 kere basın express'ten geçiyorum, 150km yol yapıyorum yolda giderken hiç övgü almadım. Bu olaydan sonra senin jantları alıyorum abi. 😛 satmıyo musun hala 😀

ahahaha Muratcım sen RNS de oynattığın kliplerden kafayı kaldıramıyosundur ki etrafındakileri göresin 😀😀

yok valla janlatı satarsam heralde haftasına arabayı da satmak zorunda kalırım, o yüzden satmıyorum jantları 😀

ahahaha Muratcım sen RNS de oynattığın kliplerden kafayı kaldıramıyosundur ki etrafındakileri göresin 😀😀

yok valla janlatı satarsam heralde haftasına arabayı da satmak zorunda kalırım, o yüzden satmıyorum jantları 😀

Abi şehir içindeyken etrafı çok kesiyorum ama anayollara çıktığımda Andrea'yla başbaşayım puhaha

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,958Kullanıcılar
pisiriciSon üye
Geri
Üst Alt