Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ön ve arka iç aydınlatmayı ve arka plakalık ve ön parkları arıza lambası yaktırmadan beyaz led yaptırdım Dursun kardeşimize tavsiye ederim. ( Nick : GeniuS )
Takdım parklara turuncu lamba ama cok cılız oldu ısık cıft duylu lamba takmak ıstıyorum ama benım on tampon zor oturdu farı sokmeden takamayız degıl mı cıft dulu lamba?
Şöyle anlatıyım. Bizim komşunun arabasında var. Bazen arabasını çekmem gerekiyor. Arabayı çalıştırana kadar tavşan gibi oluyorum. Öyle bir göz alıyor ki otoparktan çıkana kadar hiç bir şey görmüyorum. Hele ki kapalı otoparkta. Renk olarak güzel ama led olunca bana pek kullanışlı gelmiyor. Ledsiz beyaz yok sanırım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.