Ayak Üstü !!! Maltepe Sahili Buluşma Resimleri ( Yeni )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanCan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya gerçekten kısmı kastten birşey yaptığım yok sırayla çektim 🙂 kasti bi olay olarak algılamayın lütfen resimler için rica ederim ayrıca benim arabamda 😀 beyaz bugün ilk modifiye olarak hava filtresi taktırdım😀 yakında devamı gelicek ayırıyorum yani şirket arabalarından bi sıkıntı yok 😀

ya gerçekten kısmı kastten birşey yaptığım yok sırayla çektim 🙂 kasti bi olay olarak algılamayın lütfen resimler için rica ederim ayrıca benim arabamda 😀 beyaz bugün ilk modifiye olarak hava filtresi taktırdım😀 yakında devamı gelicek ayırıyorum yani şirket arabalarından bi sıkıntı yok 😀

O kadar uğraştın ettin varlığın yeter 🙂 , Benim plakayı unutmuşsun ama alındım bak 😛 🙂

Abi ellerin dert görmesin , teşekkürler 🙂 ,

Herkesin eline ayağına sağlık gece çekimlerim çok iyi değildir ama elimden geleni bi kaç modla yapmaya çalıştım ışıklar çok dengesizdi o biraz can sıktı ama idare edin bi ara gündüz fotoları ve gece daha elverişli bi yerde hep beraber yaparız gene bi buluşmada...😱key:

Teşekkürler can fotoğraflar için,O kadar beyazın icinde benim siyah yine cıkmamış fotoda ama neyse😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt