Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

Beylikdüzü avcilar cekmece tarafinda bircok arkadasimiz bulusmalara istirak etmekte uzun zamandir..bu bölgelerden tahmini 25 arac civari var sanirim..her hafta tam kadro oradan istirak edemeselerde kemik kadro 7-8 arac her cuma bizimle saolsunlar..bu cuma florya flowers clup spa da marmaraparki konusup ayar cekeriz..buradan avrupa yakasi olarak da güncel tutalim..

Burda Bitmez..
Güzel 🙂

hamam için hazırız 🙂 foto çekimi yapmayacağım rahat olun 😀 😀
@Abruzzi kardeşim bende Marmara Park'a yakın oturuyorum, o bölgede baya SCW'li arkadaşlarımız var
Diyoruz marmara park bölgesinde çok var diye ama @ULU beye inandıramıyoruz haftaya marmara park otoparkındayız inşallah etiketlerimizi yapıştıracağız inşallah 🙂

hamam için hazırız 🙂 foto çekimi yapmayacağım rahat olun 😀 😀
@Abruzzi kardeşim bende Marmara Park'a yakın oturuyorum, o bölgede baya SCW'li arkadaşlarımız var
Alevli şortlarla girecez havuza müessese yine herzaman olduğu gibi üst katta yemekten sonra jakuzi keyfini cikarirken mevye tabaği ikraminda bulunacak balli muz kivi vs . hayat SCW Avrupaya güzel

Burda Bitmez..

@ULU Abi ben gelicem ama hamama kalamayabilirim malum mesai 21:00'da başlıyor benim 🙁 Maksat sizleri görmek bakalım kısmet..
[doublepost=1455649682,1455649605][/doublepost]Ama Marmarapark buluşmasında sizlerleyim uzun dakikalarca 😛

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt