Aux Volkan ve Askerlik =)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tolkicanım özledim lan seni.. 😀 😀
şaka gibi ama öyle valla.. 😀 😀 😀

Herkese selamlar;

Dağitimim gerçekleşti..İzmire 1buçuk saat mesafedeki SALİHLİ İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINDAYIM.
Görevim ALAY KURYESİ.Haftada 3 gün (sali,perş,cuma) sivil kıyafetlerimi giyerek manisada alaya gidip evrak imzalattiktan sonra her gün yaklaşik 4 saat internet için vaktim olacak =) Bugün kuryeliğimin ilk günü =)
Evci iznim ayda 1 kere mutlaka var.
Zaten 3 ay 28 günüm kaldı =)
İdarı kısımdaki komutanım müthiş bir komutan , gülmekten iş yapamiyorum,mecazi anlamda söylemiyorum , gerçekten sürekli güldüğüm için işleri yapamiyorum o derece komik bir adam kendisi =) Bugün kısıtlı zamanım var o yüzden pek birşey yazamiyorum ancak ilerleyen günlerde siteyi kaldığım yerden takip etmeye devam edicem =)
Kendinize iyi bakın.

yawru cok sevındım ya daha gecen dusunyodum dogusunkı bellı oldu volkanınkı ne oldu acaba dıye,ozanın dedıgı gıbı sana ulasabılcegımız b numara yaz buraya 🙂

oh valla sevindim senin adına volkan
rahat rahat bitirirsn inşallah 🙂

Çok sevindim senin adına Volkancım.Zaten az da kaldı.umarım dahada güzel geçer bu süre

İyi yine kısmetlisin bak Volkan tertibin neredeyse Orhan dan Batsın bu dünyayı söyleyecek Hapishanede askerlik yapacak diye 🙂 Yedin askerliği nan gelince sakın bana hatırlarımı anlatayım deme 😀

dönüşünde düğün ne zaman tolkican ondan hiç bahsetmedin yavru. ??

😀 😀 😀 😀 😀 😀

Süper Volkan valla çok sevindim, Allah hepimize böyle askerlik nasip etsin 🙂

komutanına bizden de selam söyle..hayırlı teskereler..

kardeşim çok sevindim en azından senin böle askerlik yapmana 😀 ben interneti anca ayda 1 izin süremden giderek haftasonu girebiliyorum 😀 1 ay sonunda çıktım bende şimdi şafak 93 😀

doğuş um herşeyin hayırlısı olsun

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt