Müzikleri telefonda tutuyorsanız evet USB daha iyidir ses kalitesi, direksiyon kontrollerinin çalışması vs olarak ama ben örneğin 3 senedir spotify premium kullanıyorum, bunu araca USB ile aktarmanın Android Auto veya Apple Carplay dışında bir yolu yok mesela. Bluetooth veya aux kullanılması gerekiyor. İhtiyaçlara göre değişir yani durum.USB ile kullanmak daha iyi değil mi?
Bluetooth USB al hocamMüzikleri telefonda tutuyorsanız evet USB daha iyidir ses kalitesi, direksiyon kontrollerinin çalışması vs olarak ama ben örneğin 3 senedir spotify premium kullanıyorum, bunu araca USB ile aktarmanın Android Auto veya Apple Carplay dışında bir yolu yok mesela. Bluetooth veya aux kullanılması gerekiyor. İhtiyaçlara göre değişir yani durum.
Hocam ben Android Auto kullanıyorum zaten araçta 🙂 Bluetooth USB diye birşey araçlarda olmaz Bluetooth AUX adaptörler vardır, o da konuyu açan arkadaşın arabasında AUX girişi olmadığı için bir işe yaramayacaktır.Bluetooth USB al hocam
Hocam aynen dediğiniz gibi onuda araştırdım ama oradanda bi çözüm yolu bulamadım bana kalan multimediayı değiştirmek olacak galibaHocam ben Android Auto kullanıyorum zaten araçta 🙂 Bluetooth USB diye birşey araçlarda olmaz Bluetooth AUX adaptörler vardır, o da konuyu açan arkadaşın arabasında AUX girişi olmadığı için bir işe yaramayacaktır.