geçen ay leonumu boya koruma için bıraktım kinge. o günün akşamında almaya gittim.sol farımda daha önce sürtmeden kaynaklı 3 cm ye yakın çizik vardı. cilayı üzerine sürünce kılcal çatlaklar oluşmuş.çok çirkin görünüyordu.. bunun sebebini sordum kendilkerine.cilayı yapan arkadaş fazla bastırdım,ondan oldu diyor birde utanmadan.böyle kabul edemeyeceğimi söyledim kendilerine.biz hallederiz deyip tekrar içeri aldılar aracı.ne yaptılarsa fara soluk duruyo şimdi.. resmen diğerinden mat.. bunun haricinde şöför kapı koluna ne çarptılarsa boyayı kavlatmışlar.tırnak kadar siyah gözüküyor.. araç geldiğinde vardı demesinlermi.. gırtlaklıyacaktım nerdeyse.. baya bir münakaşanın ardından oraya rutuş yaptılar.aldım arabamı çıktım.birdaha düşürmesin allah oraya.
insanların kapısını bile hızlı çarpmaya kıyamadığı araçlarını ne yaptığını bilmeyen insanların eline teslim ediyorlar,sonrada sankı rutuşla,cilayla herşeyi hallettiklerini sanıyorlar. arabama her binişimde o farı gördükçe ağzıma geleni sayıyorum valla.
ben kesinlikle tavsiye etmem autokingi.ama kasko anlaşmasından dolayı gidiliyor ayrı mesele. bunun yüzünden kaskoyu bile değiştirmeyi düşünmüyor değilim.. olurda birdaha gitmek zorunda da kalırsam arabamın her yerinin fotoğrafını çekeceğim.🙂