Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Audi TT-RS

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
0
Audi TT RS'in turboşarjlı 2.5 litrelik direkt enjeksiyonlu benzin yakıtlı motoru olacak ve 340 BG güç üretmesinin yanında 450 Nm tork değerine sahip olacak. Aracın bu beş silindirli üst düzey motoru TT RS'in olağanüstü performans sergilemesini sağlıyor.

TT RS Coupe, 0-100 km hıza sadece 4.6 saniyede çıkarken Roadstar versiyonu ise sadece bu değerden saniyenin onda biri kadar yavaş. Yani Roadstar versiyonu duruştan 100 km/saat hıza 4.7 saniyede çıkıyor. Her iki versiyon için de resmi kurallar çerçevesinde limitör 250 km/saat le maksimum hız sınırlaması getirmiş fakat Audi bunu 280 km/saat'e çıkarabiliyor.

audi_tt_rs.jpg


Sadece 4.20 metre uzunluğunda olan kompakt Audi TT RS, daha ilk görüşte meraklı gözleri üzerinde toplamayı başarıyor. Ön spoiler tasarımı da otomobile bir yarış otomobili havası katmış. Geniş ve karelere bölünmüş hava girişleri elmas şekilli girişlere sahip. Zenon plus farlar ve LED gündüz farları da Audi TT RS tasarımına ayrı bir hava katmış.

audi_tt_2.jpg


Audi TT RS'i sekiz renkte kullanıcılara sunuyor. Bunların arasında 4 seçkin seçenek var: Daytona Grisi, inci efekti; Mugello Mavisi, inci efekti; Sepang Mavisi, İnci Etkisi; Suzuka Grisi. Roadstar'ın soft top'ı ise siyah ya da koyu gri olarak sunuluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=eoijZSAYiLE

sadfm.png
 
4 çekermi bunlar benmi yanlış okudum yoksa
 
jantları cok guzel

tt cok farklı bi araba gercekten
geçen gün 2010 unu sürdüm hayran kalmamak elde degıl
 
jantları cok guzel

tt cok farklı bi araba gercekten
geçen gün 2010 unu sürdüm hayran kalmamak elde degıl
Bir arkadaşta S Line 2.0 TFSI 200hp'liğinden vardı, performansı beni tatmin etmedi açıkçası. Onu da tatmin etmedi gitti E92 M3 aldı :D
 
Çok güzel alet, yeni çıkacak RS3'ede aynı motoru koyacaklar.
 
Bir arkadaşta S Line 2.0 TFSI 200hp'liğinden vardı, performansı beni tatmin etmedi açıkçası. Onu da tatmin etmedi gitti E92 M3 aldı :D

valla ben cok sevdım cok fazla basmadım zaten o yuzden de senın kadar emın konusmiyim :D
 
Geri
Üst Alt