can da yazmış zaten..1.6 16V aracım.. istanbuldayken de bir depo ile 600 km hatta üsütnde de gittiğim oluyordu..küçükyalıda oturuyorum.genelde kadıköye giderim ama başka yerlere de giderim..küçükyalıdan e-5 çıktığımda yeri gelir trafik başlar..trafik bittiğinde zaten sinilenmişimdir trafiğe..ve 4 bin 4500 devir çeviririm...çok nadir 5inci vites aklıma geliyor..en fazla 4 üncü vitesle gidiyorum...uzun yolda da 4bin devir çeviririm genelde hatta üstü olur..
örnek bolu metrodan doldurdum 130 135 gibi bir hızla geldim yağışlı idi hava 5 gündür istanbulda geziyorum 420 km oldu şu an yarım depoya yakın benzin var tahmini bir 200-250 daha gider inşeAllah Yok aracın MaşeALLAH'I var çok şükür..
onun dışında gaziantep de kullnıyorum..nizip den gaziantepe gittiğim yol 40 km kadar otoban ondan sonra 13 km kadar şehir içi otobanda gene aynı değerlerde kullanıyorum ortalama 140 km hız ile 120 de oluyor 160-170 de...antep içinde 70 i geçmem ceza kesiyorlar..onu da genelde 3 üncü vites kullanıyorum..aklıma gelirse ha dur tasarruf yapalım dediğim zamanlar da olmuyor değil o zaman hemen 4 ve 5 inci vitese atsamda trafik tıkanınca küçültüyorum vitesi..genelde fren kullanmam motor freni..şeklinde kullanıyorum..
ancak şu da var elimden geldiğince de bakıyorum .o da bana bakıyor maşeALLAH
teşekkürler Can yok MaşeAllah güzel bilgiler veriyor sağolsun