bence BMW
millet audi kullanıyor demez hatta o audi a5 olsa bile
amaaaaaaa herkes BMW kullanıyor der. marka ve kalite. bence audi bmw dan daha kalitesiz
Audi? BMW'den daha kalitesiz?
Birçok audi ve bmw araca bindiğim oldu, aradaki kalite farkı yok, hatta X6 ile Q7'yi kıyaslarsam bana göre X6 kalite bakımından daha aşağıda, Elektronik el freni sadece aracı çalıştırırken ve kapatırken dokunmayla nasıl kırılabilir? Bu mu mükemmel kalite?
BMW kullanıyor diyenler arabadan anlamayan Türk'tür. Çünkü Türkiye'de kim parayı bulursa BMW alır, başka markalara bakmaz. Kaliteli araba, güzel dizayn vs. ama biriside Audi'yi BMW'nin gerisinde tutuyorsa sıkıntı vardır.
Görüntü olarak, ön arka yan vs, her türlü A5 diyorum. Almayı istediğin araçlar hız anlamında hemen hemen aynı, sadece 3.20d 60'tan hızlanırken arkadan tekme yemiş gibi fırlıyo. Onun dışında diğer hızlarda çok fark olacağını sanmıyorum 8 ileriye rağmen.
Eğer ki olay, millet ne dere gidecekse, benim etrafımdakilerde Audi'yi üstün görüyor. Audisi olana aa audisi var diyolar
🙂 BMW'si olana o kadar tepki vermiyorlar.
Tek kapılı bir A5 candır.
3.20d ve A5 arasında kalmam da kalırsam da, 2dk sonra Audi bayisinin yolunu tutarım