Audi A3 1.8 Big T "RNN" *Photoshoot*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kurtbil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaput alti les riza , iyice bir girismem lazim tertemiz olduktan sonra onuda cekeriz 🙂
kürtbil efendi bugun usenmeseydi gündüz cekimide yapicaktik

emir tam adini bilmiyorum ama aslinda su kablolarin falan gizlendigi; vitrin gibi olandan yaptirmak lazim 🙂 germanlarin yaptigi..

aslinda usenmese de sabah gunes dogarken cekim yapsaniz keske. gunesin en guzel hali.. 6-6,5 gibi 😀

emir tam adini bilmiyorum ama aslinda su kablolarin falan gizlendigi; vitrin gibi olandan yaptirmak lazim 🙂 germanlarin yaptigi..

aslinda usenmese de sabah gunes dogarken cekim yapsaniz keske. gunesin en guzel hali.. 6-6,5 gibi 😀

Rıza,bu adamın arabasında ordan burdan boru gecıyo kablodan cok😀

kaput altini görsellestirmek basli basina bir olay ki cok ciddi zaman ve emek harcamak lazim , ki ben cok sık temizlerim kaput altini ama iki sıkınca yag buhari les ediyor tekrardan sinir oluyorum 🙂 birde asagilarda ulasamadigin yerler var tabiki onlar can sıkıyor , ben suyla yikamam asla kaput altini o yuzden saatler harciyorum 🙂

eheh dogru diyorsun can; pek saklanacak gibi degil 🙂

dedigim gibi yapin siz; sahurdan sonra cikin fotograf icin 🙂

Bu arada bi 15 gun sonra RNN ile resim cektirmek isterim🙂

semun sen yazliktamisin ? bu hafta degilde haftaya gelebiliriz canla yazliga orda olursan köyde cok guzel yerler var foto cekicek 🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt