Aslana küçük dokunuşlar :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LKTN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@LKTN rengi cidden çok güzel, aksesuarlarda öyle az ve öz. pantolon hususu baya bi detay, ben kendi adıma o kadar takılmıyorum böyle şeylere. ama herkesin kendi fikridir

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Aslında aldığım bir araca çok müdahake etmem. Ancak konu Leon olunca aracı orjinal halinde kullanmak biraz zor oluyor haliyle 🙂 Ben de akıma kapıldım. Küçük birkaç değişiklik yaptım. Yapılan işlemler şu şekilde;

1- Pleksi plakalık ve app plaka takıldı.
2- Ön lip takıldı.
3- Arkaya difüzör takıldı ve aktif ikinci egzoz çıkışı yapıldı. (Egzozun çok tatlı bir homurtusu var. Kimseyi de rahatsız etmiyor 🙂
4- farların çevresine siyah kaplama yapıldı.

Şu an için bu kadar 🙂. Spoiler de düşünüyorum ancak acele etmiyorum. Sizin de görüşlerinizi almak isterim

4ab6ef6dcbfeb395ff4263eb28dde0ff.jpg

d0ecf884e8ae600fd96bd1e34d4d8b3f.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Far kaplamayı nerde yaptırdın

Aslında aldığım bir araca çok müdahake etmem. Ancak konu Leon olunca aracı orjinal halinde kullanmak biraz zor oluyor haliyle 🙂 Ben de akıma kapıldım. Küçük birkaç değişiklik yaptım. Yapılan işlemler şu şekilde;

1- Pleksi plakalık ve app plaka takıldı.
2- Ön lip takıldı.
3- Arkaya difüzör takıldı ve aktif ikinci egzoz çıkışı yapıldı. (Egzozun çok tatlı bir homurtusu var. Kimseyi de rahatsız etmiyor 🙂
4- farların çevresine siyah kaplama yapıldı.

Şu an için bu kadar 🙂. Spoiler de düşünüyorum ancak acele etmiyorum. Sizin de görüşlerinizi almak isterim

4ab6ef6dcbfeb395ff4263eb28dde0ff.jpg

d0ecf884e8ae600fd96bd1e34d4d8b3f.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok da guzel olmuş Allah kaza bela vermesin 🙂
Bu pleksi plaka olayını bnde dusunuyorm da gecen delinin biri gelir kuyuya bir tas atar muhabbeti varya içime kurt düşürdü sıkıntı olabilceğini söyleyip bnde acaba dedm 😵 Asrı astarı nedır ? 😀

Cok da guzel olmuş Allah kaza bela vermesin 🙂
Bu pleksi plaka olayını bnde dusunuyorm da gecen delinin biri gelir kuyuya bir tas atar muhabbeti varya içime kurt düşürdü sıkıntı olabilceğini söyleyip bnde acaba dedm 😵 Asrı astarı nedır ? 😀

Teşekkürler. Ne anlamda bir sıkıntı acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baş belası polıs abilerimiz,amcalarımız 😀

App plaka diyorsunuz siz. Pleksi diyince .. 🙂 İlk çıkan App plakalarda cemiyet mührü yoktu. Bu nedenle sıkıntı çıkıyordu. Artık mühür vuruluyor plakaya. O yüzden sıkıntı olmuyor. Ama her ihtimale karşı orjinal plakalarımı stepnenin yanında bulunduruyorum 🙂

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt