Askere gidiyorum...:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan igci_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı teskereler gule gule gıt gel inşallah 🙂

Yarın bende manisa yolcusuyum 😀 6 Ay yokum forumda kendinize dikkat edesiniz arkadaşlar.

hayırlısıyla git gel inşallah mehmedim...hayırlı teskereler..

Kardesim beni kesin ara orda bölük komutanı arkadasım var üsteğmen çok rahat bir yer isallah hakkında hayırlısı olur

Mehmetcik Allah yolunu bahtını acık tutsun. hayırlı teskereler... 1.adresim 1. Dz.Er Eğtm 2. adres Balıkesir/Erdek TCG Erdek...2. adresteki sevdiğim ve hala abi kardeş gibi olduğum uzm çvşum 1. adreste yani iskenderunda yardımcı olabilirsem ne mutlu Mehmetim....
soyisimden de tanıdık olursun. benim devrem vardı kamarot, Gökhan İğci adında. uzmanımla beraber çok çayını içtik Gökhanın kulakları çınlasın....akrabamı acaba diye bi ara soracaktım sana.....

Mehmetcik Allah yolunu bahtını acık tutsun. hayırlı teskereler... 1.adresim 1. Dz.Er Eğtm 2. adres Balıkesir/Erdek TCG Erdek...2. adresteki sevdiğim ve hala abi kardeş gibi olduğum uzm çvşum 1. adreste yani iskenderunda yardımcı olabilirsem ne mutlu Mehmetim....
soyisimden de tanıdık olursun. benim devrem vardı kamarot, Gökhan İğci adında. uzmanımla beraber çok çayını içtik Gökhanın kulakları çınlasın....akrabamı acaba diye bi ara soracaktım sana.....

Vallahi bilmiorum ki tanimiyorum ama yarin babamlara bir sorayim ogrenince yazarim burda

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt