mertcelik3576
Kayıtlı Üye
Hoşgeldiniz bu arada iyi formlar dilerim 
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biliyorum dsg ye reset atılınca düzelir , kontağı açıp gaz pedalına 20 sn basılı tuttuktan sonra kontağı kaptıp açınca dsg ye reset atılıyor ama sonrasında ayarlamalar gerek gidin yetkili serviste reset attırın düzelir.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Valla o sesi bi ara video çekip atma şansınız varmı? Bilmiyorum ben sesini duymadım aracımda. Sen bir konu açmıştım çok zaman geçti üzerinden gerçi hala o ses mi? Valla bence müsait bir zamanınızda aracı götürün baktırın tanıdığım bir çok insanda dsg şanzımanlı skoda ww araçlar var bazıları 200.000 geçmiş hiç ses falan yok diyorlardı. Şu sıkıntı bende oluyor bunuda burda belirtmek isterim. Araç ile birlikte rampa aşağı ilerlerken araç gereksiz devir yükseltiyor 5 6 bin devire yaklaşıyor neden oluyor anlamamıştım sonra olmadı en fazla 1 2 defa olmuştur. Bende de micra var 2012 cvt şanzımanlı konfor da cvt çok başarılı ama performanstada çok üzüyor beni ve hiç sıkıntıda çıkarmadı 80.000 yaklaştı maşallah valla. Sen o arabayı götür baktır sıkıntı olur yoksa ileride.Arkadaşlar tekrardan merhaba , 2014 1.6 tdı dsg aracım ve 1.5 tsi ateca araçlarına sahibim.İş gereği caddyi ağırlıklı kullanıyorum ve 4 ay sonra bugün atecaya bindim gerçekten çok rahatsız ediyor ses.Caddy de hiç gelmiyor ama atecada durmaya yakınken gaza bastıgımda vites değiştirdiğimde cidden rahatsız edici ve çok ses geliyor nasıl bir çözüm uygulayabiliriz
Valla o sesi bi ara video çekip atma şansınız varmı? Bilmiyorum ben sesini duymadım aracımda. Sen bir konu açmıştım çok zaman geçti üzerinden gerçi hala o ses mi? Valla bence müsait bir zamanınızda aracı götürün baktırın tanıdığım bir çok insanda dsg şanzımanlı skoda ww araçlar var bazıları 200.000 geçmiş hiç ses falan yok diyorlardı. Şu sıkıntı bende oluyor bunuda burda belirtmek isterim. Araç ile birlikte rampa aşağı ilerlerken araç gereksiz devir yükseltiyor 5 6 bin devire yaklaşıyor neden oluyor anlamamıştım sonra olmadı en fazla 1 2 defa olmuştur. Bende de micra var 2012 cvt şanzımanlı konfor da cvt çok başarılı ama performanstada çok üzüyor beni ve hiç sıkıntıda çıkarmadı 80.000 yaklaştı maşallah valla. Sen o arabayı götür baktır sıkıntı olur yoksa ileride.
Ayni ses bende de mevcut dun farkettim. Ozellikle bozuk yollarda yapiyor.
Benim de dun kafama takildi.arastirinca cogu kisi de var.Araştırsıklarıma göre sorun değil 2 aydır kafama takılıyordu rahatladım..
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.