Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kütahya izmit gidip geldim 500 küsür km yarım depo ile bu sefer 90 da sabit kalmadım 90-120 arasında gidip geldim sabit 90 olsa daha düşerdi galiba işte 15 kuruşun altına geliyor ama bu motor için hala fazla gabiba puhaha
herkes degerlerını fotogradını koyuyor bende cekıım dedım 😀 sıfırladım km yı sehır ıcı cogunlukluktur dur kalk rampa cık ısıklarda dur. cok kasmadım bu deger cıktı.. zamanı gelınce 130 larada cıktm..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.