omercanilica
Kayıtlı Üye
sıfır'ı kac para ıdı yılmaz abı onu dusunen yok bende bunu anlamıyorum o zamankı aracları sıfır fıyatı 38 ımı? 1.4tsi ıcın.
cenk yeni herzaman iyidirde 38 eboşunu satıp doldurmaya kalktınmı 40bin lere hatta 44 binlere alacağım tsı ın full dolusunu 34 e 2009 unu 20 30 bin kmrede almayı tercih ederim
sıfır'ı kac para ıdı yılmaz abı onu dusunen yok bende bunu anlamıyorum o zamankı aracları sıfır fıyatı 38 ımı? 1.4tsi ıcın.
abi kesinlikle haklisin fakat 1.6 larda uygun arac bulunuyor ama 1.4 tsi ilanlarina bakarsan adamlar ucmus bu yazdiklarimda isin icine girince 3 4 fazla olsun dedim gittim kendi kafama gore bir araba cikardim sonucta araba bu bir kere aliosun baya kullaniyorsun icine sinen birsey almak lazim bnm makyajliyi tercih ettim sifir aldigim icin istediklerimi koydurabilme sansim oldu ama soylede bir soru aklimi kurcaliyor 34 bin verebiliyorsam 40 bin veririm 2 3 yasinda degil sifir arabaya binerim leonun 2. el piyasasi tsi motor icin bence cok ucmus abicim 34 binim warsa 6 bin kredi cekerim gider sifir alirim 1.6 larda cok uygun guzel araclar var mesela senin aracinio gordum sahibindende basinda 2 var abicim oyle satilmali zaten adamlar 37 38 e 2. el araba satmaya calisiyor kim kimi kitlerse 🙂
tsı ların ilk çıktıkları dönemde fiyatları sanırım 34 falandı sıfır olarak
cenk dediğin dğru gene ama 34 bin i yosa elinde 25 bini varsa üstüne 10bin tl kredi çekebilecekse maddiyatı göz ününde bulundurmak gerek senin durumun vardı aldın sıfır olmayan ne yapsın 😀