Arkadaşlar Bu çarşamba birer sıcak kahve içsek :)

Ben sürpriz yapabilirim fakat geç olur 10da çıkıyorum işten levent de işyerim 10dakikada gelirim ama o saatte olurmusunuz onu da bilmem tabi bakalım gelirsem haber vericem....😱key:

Ben sürpriz yapabilirim fakat geç olur 10da çıkıyorum işten levent de işyerim 10dakikada gelirim ama o saatte olurmusunuz onu da bilmem tabi bakalım gelirsem haber vericem....😱key:

gelirsen muhakkak bekleriz serhat abi 🙂

Bu arada arkadaşlar araçları wonderland ın oraya park edelim bence hepisi bi ara da olsun 😀 fotoları da çekeriz en azından 😀 ne dersiniz

bana kimse cevap vermemiş gelmediğim gibi umutla da program yapıcam o da gelmicekkk 😛

bana kimse cevap vermemiş gelmediğim gibi umutla da program yapıcam o da gelmicekkk 😛

atlamışım niye kızıyorsunn 🙁 gel gel prenses prensini al gel muhakkakkkk 🙂 umut ta şu final stresinden kurtulsunnnn lütfennn

viaport starbucks olsa olmazmı hem arka otoparkta koca bir alan var hep boş oluyor. arabalarımızın hepsi bir arada olur o dediğiniz yeri eğer doğru anladıysam arabalar ayrı yerlerde olacak diye bu fikri veriyorum.

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt