Arkadaşlar Acil Yardım

senın arabana uymaz golf 4 uyumlu dıyo,eskı kasa leona uyar

Sen boşver herkesi beni dinle 🙂
3.5'luk alıcaksan hiç alma, indireceği anca 1cm. O da önü. Arkayı hiç indirmiyo.
5'lik yay diyince insanlar bi korkuyo nedense. 5'lik yay zaten arabayı 3cm anca indiriyo. Ben arabayı 9cm indirdim bişey olmuyo korkmayın 🙂

+1 kesınlıkle😱key:

H&R, Eibachtan çok daha iyi..

yahu şöyle yapmayın 🙂 neden iyi bare yaz alp 🙂

H&R daha iyi düşürüyor eibachlara göre..daha doğrusu H&R orantılı düşürüyor.eibachlarda ise ön daha çok düşüyor..H&R daha performansa yönelik ve daha serttir..eibach ise daha yumuşak..konfor için alacaksan eibach..ama şöyle bir durum var,eibach daha yumuşak olduğu için esneme payı daha fazla.dolayısıyla altını vurma riskin daha fazla ama H&R daha sert olduğu için esneme payı daha az

Benim Gercekten Kafam Karıştı 😀

araba sert olsun ama orantılı düşsün diyorsan H&R,yumuşak olsun ama arkası öne göre biraz havada kalsın farketmez dersen eibach..ama kesinlikle 5 cm al..H&R da 4cm var diye ibliyorum ama emin değilim

ayrıca öyle ön arka yükseklik farkı sadece lastik çamurluk arasından anlarsın. o da yani 1 2 cm. max...

Aynı sıkıntı bende de var şimdi. 17" jant + 225/45/17 lastik aldım. Yay da h&r 3.5 düşünüyorum. Aracım düşsün maksatlı değil ama leylek gibi kalmasın maksadıyla yay alacağım. Yani ben aracın orjinal yüksekliğinden memnunum ama jant sonrası biraz düşürmezsem leylek gibi durur diye baskılar var çevremden 🙂 Sizce ne yapmalıyım. Eibach 3.5 veya h&r 3.5 ? 5'lik çok gelir diye düşünüyorum çünkü arabam şuan stock haliyle evimin kaldırımına sıfıra sıfır park ediyor neredeyse.

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt