Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

arka koltuktan gelen ses

Aynı sorun bende de var 1. si müzik sistemi için tesisat çektirdi isen sol arka koltuk ile kapı arasından kabloyu götürüyorlar güzel işçilik yapmaz ise kapı ile koltuk arasındaki plastik tam oturmadığından ses geliyor. birde arka koltuğa bak derim koltuğa oturunca giden ses sağ ve solda 2 tutacak var arka koltuğun oturduğun kısmı sabitlemek için sağ ve sol altta tutacağı var o kalkmış olabilir. Bende çok aradım sesleri bunları buldum sorun düzeldi bende :)
 
yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim. cumartesi günü servise götürdüm aracı koltuk ayarı yapıldı dediler yarım saat içinde teslim aldım arabayı test sürüşüne çıktık seste azalma vardı. ancak diğer gün aynı ses tekrar gelmeye başladı. Birinin oturunca sesin kesildiğini biliyordum. marketten bi koli su aldım arka koltuğa koydum ses kesildi. Belli ki içerde oturmayan birşey var ama servis bunu bulamıyor. Bende tek başıma yolculuklarda arkaya bi ağırlık koyup yoluma devam edeceğim ya da iyi bir usta bulursam bir de ona götüreceğim. kasislerde gelen gacur gucur sesleri ise arkadaşımın 2013 golfü var vw servisine götürmüş z rotları amortisör takozu salıncak burcu vs vs saymışlar hepsini değiştirmeyi önermişler. Seat ise bana soğuk havadan dolayı oluyor diyip geçiyor. Halbuki arkadaşlarımda astra kia rio hyundai i30 aracı olan kişiler var onların aracından neden bu ses gelmiyor onlara hava yaz da sadece bize mi kış? Neyse ki golfü olan arkadaş sanayide bi usta bulmuş salıncak burçlarını değiştirsek ses geçer demiş boş bir zamanında gidip değiştirecek eğer sorun çözülürse ben de gidip değiştireceğim size haber ederim. Diğer bir sorun da otomatik camı kaldırıp indiren anahtarların gevşemesinden dolayı çıkan ses bunun da çaresi değiştirmekmiş fiyatı 300 TL falan dedi. Durum bu arkadaşlar git gide midemi bulandırıyorlar ancak kötü niyetli de diyemem kapı içi yalıtım yapalım dediler uygun fiyata bakalım haftaya yaptıracağım inşallah bu sayede çoğu ses gidecek diye umuyorum.
[doublepost=1520515407,1519644964][/doublepost]dün aracı servise götürdüm 4 kapı yalıtım yaptılar kapılarda bayağı bi toklaşma var henüz uzun yola çıkmadım deneyince haber ederim sonuçlarını. Arka koltuğa baktılar bir sorun göremediler servisten çıktım herhangi bir ses almadım. Bugün ise yine aynı sesi almaya başladım. Bir arkadaşıma arabayı sürdürdüm gelen sesi dinlemeye başladım orta direk içinden gibi geldi bu sefer. ama kulağımı dayamama rağmen tam yeri çözemiyorum orta direk veya sağ arka kapının dip bölümü yani hopörlerin alt kısmına doğru bir yerlerden geliyor diye tahmin ediyorum. servisin kapısını aşındırdım tekrar girmek istemiyorum bu sefer sanayide bir ustaya gösterecem.
 
Geri
Üst Alt