Arka koltuklardan gelen gıcırtı sesler çözüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 59yg813
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

59yg813

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim aracımın arkasından bozuk yollarda gıcırtı bı ses gelıyordu sesın nerden geldıgını buldum ve sesi kestim nasıl mı anlatayım koltukları tutan demir diller var onları kumaş bandla ıkı kat sardım ve ses kesıldı bukadar şuan aracımda tık ses yok içim çok rahatladı inşallah sorunu olan arkadaşlara yardımım dokunur teşekkürler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar benim aracımın arkasından bozuk yollarda gıcırtı bı ses gelıyordu sesın nerden geldıgını buldum ve sesi kestim nasıl mı anlatayım koltukları tutan demir diller var onları kumaş bandla ıkı kat sardım ve ses kesıldı bukadar şuan aracımda tık ses yok içim çok rahatladı inşallah sorunu olan arkadaşlara yardımım dokunur teşekkürler

Foto da eklesedin ya amirinle beraber çekilmiş...

hocam aynı problem bende de var arka taraftan bir ses geliyor ama çözemedim bagajdan mı koltuktan mı anlaşılmıyor. sanki içerde bir parça yerinden çıkmış sağa sola gidiyor ses yapıyor gibi birşey 🙂 zahmet olmazsa yaptığınız uygulamayı resimle gösterme şansınız var mıdır. şimdiden teşekkürler herkese hayırlı cumalar...

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt