Aref İN sırrı !!!!

Azizim ondada wardır bir hile ole olmasaydı adam peygamberliğini ilan ederdi 😀 puhahapuhaha

aynen kanka birde şöyle bir durum var kutudan çıkan rulo kağıt kırmızı kurdele ile sarılıydı 🙂 bunun acun falan iş birlikçisi olabilirmi??? gazete yazan kelimenin kader olduğunu nereden biliyoruz? berki o sallama bir kelime ? önceden planlanmış bir iş bence

Gösteri çok güzel gerçekten tebrik ettim🙂
Yazıyı nasıl yazıyor bilmiyorum ama kullandığı kağıt termal bu tarz kağıtlar ısıya duyarlı yani termal bi yazıcı sistemi var.Fakslarda bu sistem hala kullanılıyor.Hatta o kağıt güneşte kalsın simsiyah olur.
Ne olursa olsun adam keyif veriyor🙂

xx

aynen kanka birde şöyle bir durum var kutudan çıkan rulo kağıt kırmızı kurdele ile sarılıydı 🙂 bunun acun falan iş birlikçisi olabilirmi??? gazete yazan kelimenin kader olduğunu nereden biliyoruz? berki o sallama bir kelime ?

Rating için hersey mubah felsefesi vardır onlarda kesin...

actıgı rulo el yazısı ıle yazılmıstı🙂bırakın bu işleri😀

actıgı rulo el yazısı ıle yazılmıstı🙂bırakın bu işleri😀

el yazısı olabilir. grafik tasarımcıların ve daha çok desinatörlerin kullandıkları grafik tabletler var onun gibi birşey kullanılmış olabilir ama dikkat ettim o yazı Arefin kendi el yazısı

aref nasıl yapıyorsa bu şhovu iyi yapıyor

Cem Yılmaz'ın sözleri geldi aklıma.
Davi Copperfield uçtu, bizim halkımızdan gelen yorum:
"Kesin ip var"
Cem Yılmaz'ın cevabı:
"Zaten adam gerçekten uçsa peygamberliğini ilan eder, biletle gösteri yapmaz 🙂 "

zaten ilk gösteriside böyle olmuştu ertesi gün heryerde aref'in sırrı çözüldü yazıyordu.. Ee madem sırrı çözüldü bi püf noktası var çok konuşcağına sen yapsana yiyorsa 😀

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,959Kullanıcılar
menescerkoSon üye
Geri
Üst Alt