Aracımda çizik kırmızı iz

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Eki 2019
Mesajlar
112
Yaş
25
Merhabalar aracımla bir gün park ederken farkettim sol arka kapımın orada kırmızı çizik olmuş ama sanki çizilmemiş gibi duruyordu aracımı boydan pasta cila yaptırmayı ve seramik kaplatmayı düşünüyorum sizce bu izi o zamana bekletsem mi yoksa şimdi kendi çabalarınla çıkartabilir miyim teşekkür ederim şimdiden.
 

Ekli dosyalar

  • 8DD83C2E-0B05-41E7-8D4D-CF72A689CF39.jpeg
    8DD83C2E-0B05-41E7-8D4D-CF72A689CF39.jpeg
    322.5 KB · Görüntüleme: 45
Çok teşekkür ederim çok sağolun birde aracımda durmadan çizilme vs vs olmaması için nasıl bi koruyucu kullanabilirim ?
 
Çok teşekkür ederim çok sağolun birde aracımda durmadan çizilme vs vs olmaması için nasıl bi koruyucu kullanabilirim ?
Çok ufak, pasta ile geçecek çizikler için seramik kaplama yaptırabilirsiniz. Ancak az daha derin çiziklere maalesef yapacak bir işlem yok. Ha branda kullanabilirsiniz. Ama uzun vadede araçta harelere yol açacaktır.
 
Kolonyayla bi silmeyi dener misin ? benim aracımda da bazen ufak kapı çarpmaları sonucu farklı renk boya çıkabiliyo kolonyayla ovduğum zaman gidiyo.Bi deneyin belki sizin de gidebilir
 
Gerçekten çok teşekkür ederim çıkarttık dün pasta ile uğraşınca çıktı tampon kosmında bi hafif sürtme var en son da full rütüş yaptırayım diyorum
 
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt