Aracıma eklenti yapacağım

thengine

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
64
Yaş
40
1.2 Tsi Style 90hp 2015 model aracıma spoiler ve kol dayama taktırmak istiyorum.

( Böyle apachi işi olmayacak, tek şoför koltuğuna monte edilen aşağı yukarı hareket eden sade bir kol dayama ve sade aracı arkadan daha alımlı ve şık gösterecek bir de spoiler olmalı.)

Screenshot_20180101-015151.png Birde yan aynaların içeriden katlanma özelliği yok, bu özelliği nerede nasıl ekletebilirim?
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Merhaba ön kol dayamayı parçacılardan alabilirsiniz yada servisten orjinal parça siparişi ile getirtirebilirsiniz biraz tuzlu olur ama diğerine göre daha güzel olur
 
Merhaba ön kol dayamayı parçacılardan alabilirsiniz yada servisten orjinal parça siparişi ile getirtirebilirsiniz biraz tuzlu olur ama diğerine göre daha güzel olur
Dediğiniz gibi pahalı olsun ama orjinal olsun. Parçacılarda ki çok çakma ve sonradan eklenti olduğu belli oluyor.
 
İzmir MBU'da kol dayama 670 TL gibi idi ... Sorduğumda KJ1 'ler için değil yanıtını almıştım . Sizin aracınız için olabilir.
 
Spoiler güzel olmuş.kolcak benim attigim daha iyi senin attigin hakkatem kötu durur benimki farkedilmiyi yine.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon
 
39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt