Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben sana 2 yıl garantili 1.600 TL'lik cihazda sunabilirim alternatif... Benim kullandığım cihaz sıfır fiyatı şuanda bu. Düşünürsen yardımcı olurum. Buna çerçevede gerekecek 🙂
ben sana 2 yıl garantili 1.600 TL'lik cihazda sunabilirim alternatif... Benim kullandığım cihaz sıfır fiyatı şuanda bu. Düşünürsen yardımcı olurum. Buna çerçevede gerekecek 🙂
benim araçta koltuk başlıklarındada ekran var jbl marka parkedeceğim yere veya mekana göre başlıklara kılıf diktirdim onları üzerine takıyorum çıkartıncada arka koltukların başlıklarına takıyorum yer kaplamıyor.
bu çerçeve malesef makyajlı kasaya uymuyor..dün yusufun arabayı inceledim çünkü.. içlerinden edison markayı öneririm sana,, cihazı almak sorun değil önemli olan çerçeve bulmak 😀 montajada sakın para verme bi tane soket takıyorsun başka bişey değil.. kendin yaparsın??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.