denizci86
Kayıtlı Üye
Gecen yıl mart ayında 6 yıllık orjinal aküm normal olarak iflas etti ve mutlu silver la yeniledim. yeni aküm bir ay sonra arac bir hafta yattı ve akü bitti aldığım dükkana götürdüğümde aracta kaçak oldugunu söylediler ve şarj edip verdiler. Ancak daha önceki akümde aracım defalarca bir aylık veya 45 günlük periyotlarda yatmasına ragmen hiç akü bitirmemişti. servise gittim ve aracı saatlerce cihazlara bağladılar kaçak olmadığını söylediler. Bir sene sorun yasamadım ancak aküm yeniden bitti.
bugun mutlu akü servisine gittim ve akümü inceleme için alıp banada iyi olduğunu söyledikleri bir elektrikçi tarif ettiler. Kaçak oldugunu söyledi ama aracımın heryerini (teyp,klima,lpg sistemi,sonradan takılan korna vs.) sökmesine rağmen kaçak bulamadı 😱 ve beyinden olabileceğini söyledi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
çok uzun yazdım ama detaylı anlatmak istedim zahmet edip okursanız sevinirim, deneyim ve fikirlerinize ihtiyacım var. İşim gereği aracım genelde uzun süre yatar durumda olduğu için hep bu sorunu yaşayacağım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bugun mutlu akü servisine gittim ve akümü inceleme için alıp banada iyi olduğunu söyledikleri bir elektrikçi tarif ettiler. Kaçak oldugunu söyledi ama aracımın heryerini (teyp,klima,lpg sistemi,sonradan takılan korna vs.) sökmesine rağmen kaçak bulamadı 😱 ve beyinden olabileceğini söyledi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
çok uzun yazdım ama detaylı anlatmak istedim zahmet edip okursanız sevinirim, deneyim ve fikirlerinize ihtiyacım var. İşim gereği aracım genelde uzun süre yatar durumda olduğu için hep bu sorunu yaşayacağım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.