Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabanın hıc b sıkıntısı olmadıgını var saycak olursak ve bu arabanın 200 u gecebıldıgını var sayıcak olursak ısın ıcıne olası cevre faktorlerı devreye gırıyor,yol egımı,denızden olan yukseklık,hava sartları bunların hepsı b etkendır.Benım gozumde ıse 170lık golf gt nın bıle 200 den snra gıdısının bayagı dustugunu bılyorum arkadasımın eskı arabasından 1.4 125bg kucuk turbolu b araba ıcın 200km nın ustune cıkmak mutlak olması gereken b durum degıl
evet bitirerek geliyorum ama 5 te bitmiyor devir, 5-6 binde kalıyor. 6 ya çekiyorum oda 4-5 binde kalıyor.. Dün denedim tekrar 200 ü geçmedi, 15000 bakımıda girdi hiç bi sıkıntı yok, yazın yükselirmi bilmiyorum, filtre uygulamasımı yapsam diyorum..
yeni araçlarda limitör var..VW motorlarında olan tarzda(zaten VW motoru var)..mesela benim 1.6 tdi 200de kalıyor istersen yokuş aşağı git tık yok..1.4tsi da bunun 220 olduğunu hatırlıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.