Ustadim sorun sadece trim sesleriyse sesin nereden geldigini bulup ona gore mudahale etmek lazim. Kucucuk bir sallantida sebep olabilir, yerinden cikmis bir kablo sabitleme pimide sebep olabilir, gevsemis bir civatada (kolay kolay gevsemez ama) sebep olabilir. Sesin kaynagini bulunca araya gorunmeyecek sekilde bez bant vs tarzi birseyler sokusturarak sesler kesilebilir. Yani dedigim gibi sesin kaynagini bulmak lazim.
yukaridakileri hakikaten korkutma amacli yazmadim. Bizzat 4 yil senin soyledigin tarzda kullanilan (belkide daha fazla dag bayir demeden yardirilan) cordoba gecti elime. Aks kafasindan zrotlara, tabla burclarindan fren disklerine, lastiklerden kartere, amortisor ve yaylara kadar ellemedigim nokta kalmadi. Ustalarin isbilmezligi ve çektiğin sıkıntı streste cabasi. Toparlamak icin 4500 tl harcadim halende ufak eksikleri vardi 😀 Ama hakikaten seatlarin kalitesini orada bir kere daha gormus oldum. Nasil kullanildigini bildigim icin ayni sartlarda baska arac olsa altindan kalkilamayabilirdi. Yani bu zamana kadar birsey olmamissa daha dikkatli kullanip alttakimdan vs ses geldiginden aninda mudahale edersen bir sorun olacagini zannetmiyorum.