Aracı duvara sürttüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fensinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar kaskodan yaptıracağım peki servise mi yaptırayım yoksa sanayide boyacıya mı götüreyim ne dersiniz

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi?

Otoparkta duvara sürttüm aracı ne önerirsiniz hocam servisten mi yapayım kaskoyla?Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz ?
4d11f306466af2f003338cbd731cc70e.jpg
9bac42654a6526a42173f5867f9ae8cd.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
IMG_1794.JPG IMG_1794.JPG IMG_1795.JPG IMG_1796.JPG IMG_1797.JPG

Belki Seninki Kadar hasar yok ama bunu hasarı ben min. indirmiştim fikir olsun diye resimleri yolluyorum. birde son halide aşağıdaki gibi hepsini bulamadım ama az da olsa aşağıdaki resimden belli oluyor.
WhatsApp Image 2017-08-03 at 16.16.08.jpeg

Geçen sene bu vakitlerde sığırın biri benim arabaya sürtmüş ve tıpatıp sendeki gibi çamurluğu ezmiş hafif de kapıya sürtmüştü, ben ne kaskoya işine girdim ne sigorta işine, aracınız temiz ve boyasız ise ve siz de boya işinde takıntılıysanız sadece kaportacıya götürün ve çamurluk kısmını düzeltsin, üstüne de bir pasta cila araba çiçek gibi olur, böyle basit bişey için kaskonuzu bozmaya gerek yok, benim aracım siyahtı ve sizinkinden daha kötü durumdaydı, ayrıca sizin aracınızda boya patlaması da yaşanmamış yani çok abartılacak bişey değil, siz bence benim gibi yapın

Otoparkta duvara sürttüm aracı ne önerirsiniz hocam servisten mi yapayım kaskoyla?Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz ?

Kardeşim aynı kıvrımda daha küçük bir sürtme geldi başıma aynı seninki gibi mini onarım için gittiği autoking boyasız olmaz dediği için göcük onarma merkezine gitme gereği duydum. Boyada derin çizik olmadığı için çektirme yöntemiyde çamurluk kenarını orjinale yakın şekilde boyasız halettiler. Yani şöyle özetlersem boyasız göcük düzeltme işi yapan yere bir göster fikir al derim. Servis direk üst benzin kapağı hizasından aşağı boyayacağını söylemişti bana

geçmiş olsun... kaskodan yaptırın derim...

Çok geçmiş olsun bakınca çok bir zarar görmemiş gibi aracınız göçük düzelten yere yaptırıp bir pasta ile bence bir sorunu kalmaz
Sigorta ve kasko için tereddüt etmeyin 3-5 yıllık indiriminiz olduğunda bozdurduğunuz zaman 350tl gibi fark ortaya çıkıyor aslında
ama sigortacılar işini iyi biliyor birkaç özellik çıkartıp ekleme yaparak fiyatı yüksek tutuyorlar

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

Geçmiş olsun kasgo mantıklı olur.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaskoyu kullan hem temiz iş olur hem bir faydasını görürsün.

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt