Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar geçen gün ufak bi sürtme yaşadım aracımı bir direğe sürttüm bu sürtme pastayla geçer mi size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarıdaki birleşim noktasında zaten boya tamamiyle gitmiş. Dolayısıyla oraya rötuş yapılabilir ama metalik renk olduğu için çok hafif bir fark olabilir. Diğer yerler de pasta ile tamamiyle çıkacak gibi durmuyor ama denemek gerek. Kalsa bile az birşey iz kalır. Aynı renk ibizam var. Bu renk biraz sıkıntı geçmiş olsun
saolun teşekkür ederim atilla bey evet haklısın birleşim noktasına kesinlikle bi rötuş boyası lazım benim aslında aklımda ki soru işareti diğer kısımlar baktığım zaman normal bi şeklide bir tek o birleşim yeri belli oluyor geri kalan kısımlar pek belli olmuyor pastayla geçirmeye çalışıcam bi oraları ama inşallah geçer
Merhaba arkadaşlar geçen gün ufak bi sürtme yaşadım aracımı bir direğe sürttüm bu sürtme pastayla geçer mi size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 20154
Benim de aynı renk aracıma park yerinde sizinkiyle neredeyse birebir şekilde bir sürtme olmuştu geçen yıl. Alt taraflar pasta cila ile geçti, boyanın gittiği yere de rötuş yaptırmıştım ancak o da zamanla yıkama sırasında tazyikli suyun etkisiyle kayboldu. Şu an o vaziyette duruyor. Çok da gözüme batmıyor açıkcası nazarlık dursun diyorum 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.