yiğit tam olarak ne zaman almıştın arabayı bir de sunroof varmıydı sende?Rentel'de daha önceden 1.4 TSI Leon kullanmıştım tav olmuştum zaten..
İstanbul'da Doğuş, Siyah TSI'ımı teslimattan 2 gün önce plakaları bile takılmadan vurmuştu..arabaya gidip baktım arka çamurluğu ve sağ arka kapısı bayaa çizilmişti..Doğuş'un sisteminde başka Leon TSI olmadığını bile bile şansıma güvenip 2-3K Lira civarı düşmelerine rağmen ne alıcam bu arabayı diyip, araştırıp TR çapında sadece 1 tane siyah Leon TSI vardı o günlerde o da Adana Kavi'deydi..
yoksa Adana'ya hayatımda gitmedim.. 🙂
Bu nasıl konu yahu? Kazıklandığımızı belgelemek gibi bişey 🙂 Ama yeni araç alacaklara da fikir vermesi tarafından bakarsan yararlı.
2010 nisanda 40binTL'ye kredi ile almıştım, dün fuarda aynısını (style + sunroof) 38.500TL'ye görünce canım sıkıldı. Gerçi aldığımdan bu yana işte kendi kullanımımda olan aracımın bana gelişini epeyce aşağılara çekebildim. Zarar ettiğim şu etiket fiyatını, araba için fazladan çektiğim krediyle aldığım lotlarla çoktaaaannn kapatmış durumdayım. Şu anki durumu nisanda yaşasaydım hayatta 0 1.4tsi style leon almazdım.