benim araçta yaklışık 2 km de geçiyor yani hava soğuk diye 40 dereceye ısınması motor suyunun bu sürede oluyordur bu süre normal ancak 200 km de 50 tl benzin yakması çok anarmol dediğiniz gibi arakadaşlar
Muhammet hocam, aşırı anormal hem de... Göremedim lpg kitinizi ama doğruca taktırdığınız yere gidin, ben İbiza 1.6 Signo ile o kadar yakmadım, ha benimki de anlayamadığım şekilde 500 km' de 20 TL de benzin yakıyor ben de bunun için gideceğim ama...
Bir de o kadar benzin yaktığınızı neye göre söylüyorsunuz? Yol bilgisayarı değildir umarım kriteriniz... Eğer öyleyse hiç dert etmeyin, çünkü gerçek değerleri vermiyor yol bilgisayarımız...
hayırlı cumalar..kışın motorun geç ısınmasından dolayı biraz fazla benzin gider ama sizinki çok fazla..benim aracımda da aynı hadise vardı..şehir içi kullanımlarda benzin çok çabuk bitiyordu..şöyle çözüldü..
LPG ECU bilgisayara bağlandı.. meğerse benim LPG 1050 devir altına benzinle çalışacak şekilde ayarlanmış.yani ışıklarda durup, arabayı rolantiye aldığımda araba benzin yakıyormuş..gaza basıp ilerleyince LPG.. tabi bu geçişlerde araba sallantı yapıyordu..sallantı şikayetiyle gittim, hallettik..artık öyle çarçabuk bitmiyor..
Ama sizin yeni takıldı için başka problemleride olabilir..Taktırdığınız servise götürün, çözeceklerdir..