Araç kullanırken cep telefonu ile uğraşmak...(kamu spotu)

Bluetooth kulaklık ve telefon tutucu kitini tek geçerim 🙂 Ben kullanıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım. Bakiyorum bilmemne şahıs arıyor kulaklikla aciyor konusuyorum herseyin bir cozumu vardir yani 🙂

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle doğru diyorsun ama kaza riskini azaltmıyormuş 🙂

❤️ Aşk-ı Şehir Eskişehir ❤️
❤️❤️Scw heryerde❤️❤️

Konuşmak o kadar degill de ,mesaj yazmak ölüme dalalet .Bir kac kez yazdığım oldu itiraf edeyim..Dayanamadım Whats up 🙂Ama artık bakmıyorum okumuyorum bile .Konuşmak zorunda olursam da sagdan yavaş yavaş gidiyorum.Vursak bile mala gelsin cana gelmesin hesabı 🙂
Kesinlikle daha 2 hafta önce whatsapp'a bakacağım diye önümdeki tiguan a arkadan çarpıyordum. O gün iyi korku oldu bana ve bende artık bakmıyorum bile🙂

❤️❤️Scw heryerde❤️❤️

Kesinlikle doğru diyorsun ama kaza riskini azaltmıyormuş 🙂

❤️❤️Scw heryerde❤️❤️
Arabanin kontagini cevirdigin anda zaten risk hayatinda oluyor yani kisacasi minimize etmek lazim risk her zaman vardir 🙂

Arabanin kontagini cevirdigin anda zaten risk hayatinda oluyor yani kisacasi minimize etmek lazim risk her zaman vardir 🙂

Risk yürürkende vardır kardeşim.. 7. Kattan kafaya küçük parça gelse insan hayatını bile kaybeder.

❤️❤️Scw heryerde❤️❤️

Bizim mk2 o kadar akıllı değil kardeşim 🙂 zenginleyince konuşan arabadan alırız🙂
Niye akıllı olmasın ya ,Bence mk3 ten daha akıllı ,yolda beni anlıyor yeter ,Konuşmasa da olur .Hatta herseyin konuşmayanı makbul 🙂 Hem telefonu aux kabloyla baglayıp görüşüyorum ben ,muzikleri de dinliyorum 🙂

❤️❤️Scw heryerde❤️❤️

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt