Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç kaza

Kutayiskurt

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2020
Mesajlar
230
Herkese iyi akşamlar.
Sabah saat 4 gibi bugün medeniyet üniversitesinin önünde ne yazıkki kazaya karıştım. Öndeki aracın ani fren yapması ve benimde yakın olup dalgınlığım sebebiyle öndeki araca vurmam gerçekleşti. Yaklaşık 20 km/h ile vurdum diye hatırlıyorum. Allah'tan araçlarda fazla hasar oluşmadı. Fotoğrafları yine koyarım karşı tarafın aracında bagaj kapağında çok ufak bir göçük birde tamponu çizildi. Benim aracımda ise tamponda çizik birde ızgarada çatlak oluştu. Karşı tarafın sürücüsü çok beyefendi halden anlayan bir abiydi sağolsun hiç sinirlenmedi çok iyi bir şekilde tam tersine benim sıkıntımı dindirdi. Ancak yinede hakkı olan tutanağı tutmak istedi. Karşı gelemedim ve tutmak zorunda kaldık. Açıkçası ben tutanak tutmayıp direkt olarak arabasının masrafını karşılamak istedim ama yinede kendisi tutmak konusunda özellikle isteğini bellirtti kıramadım. Şuana kadar hiç kaza yapmadım. İlk defa başıma böyle birşey geliyor. Sanırım beyefendi bugün kaza hakkında dosyayı açtırmış. Anladığım kadarı ile benim trafik sigortam karşı tarafın hasarını karşılayacak. Kaskomu ben kendim bozmayı düşünmüyorum. Hatta aracı şuanlık yaptırmayıda planlamıyorum 1 ay sonra bakımı geldiğinde komple hepsini yaptırırım diye düşünüyorum. Benim sigortam karşı tarafın ödemesini yaptıktan sonra tramer kaydı nasıl olucak onu merak ediyorum araştırma yaptım ancak tam bir sonuca henüz ulaşamadım. Muhtemelen arkadan çarpmam sonucuyla %100 bana suç verilecek bana karşı bir ödeme çıkmayacak. Tramerde sizce tam olarak ne yazacak? Genellikle internet üzerinden ya hiç birşey çıkmayacağı temiz kalıcağı yada bedelsiz(kazaya karışmıştır) yazıyor. Sizce ne olur? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

  • ön 2.jpg
    ön 2.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 16
  • ön.jpg
    ön.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 16
  • karşı taraf.jpg
    karşı taraf.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 17
Bu arada sular radyatörden vs. gelen bir su değil araç 10 dakika önce yıkamadan çıkmıştı hemen üzerine oldu. Hem dikkatsizliğimde hemde nazara geldik diyebilirim. Sağlık olsun şükür sağlığımıza bişi olmadı.
 
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Sadece karşının hasarı karşılanacaksa trafik sigortanız yeterli gelecektir.
%100 emin değilim ama sizin Tramer kayıtta bedelsiz çarpma yazabilir.
Sigortacınız doğru yanıtı verecektir. Bir danışın. Bugünler için her yıl binlerce Lira ödüyoruz.
 
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Sadece karşının hasarı karşılanacaksa trafik sigortanız yeterli gelecektir.
%100 emin değilim ama sizin Tramer kayıtta bedelsiz çarpma yazabilir.
Sigortacınız doğru yanıtı verecektir. Bir danışın. Bugünler için her yıl binlerce Lira ödüyoruz.
Teşekkürler. Karşı tarafla anlaştım karşı tarafın ödemesini yapacağım sigorta vs. ortaya atmadan işi çözdük. Tekrardan teşekkür ederim.
 
Geri
Üst Alt