şu anda aliexpress açamadığım için tam model veremiyorum ama oradan wetrust marka 170 derece görüş açılı kamerası hareketli olan modeli almıştım, gayet de memnunum, böyle çekimi efsane değil ama görüntü anlaşılıyor, plakalar okunuyor, aracımdaki torpidodaki usb'ye de bağladım tavan döşemesinin altından a sütunundan torpidoya çekerek, neredeyse hiç kablo kirliliği yok, tek dikkat edilmesi gereken nokta, torpidodaki usb'nin host özelliği olduğu için kamera pcye bağlandığını sanıp otomatik kayda başlamıyor onun yerine açılış menüsü geliyordu, onu da bağladığım usb kablonun veri uçlarını izolasyon bandı ile kapatarak çözdüm, şimdi sadece şarj kablosu gibi çalışıyor kablo, tertemiz oldu yani.
camdaki siyah benekli kısmın (atermik bölüm) hemen sağına yapıştırdım, dışarıdan neredeyse hiç görülmüyor, 170 derece görüş açısı olduğu için çektiği görüntüde de bir kesilme yok, aracın kaptunun tamamını alıyor görüntüye, yani uzun lafın kısası gayet memnunum üründen alacaklara duyurulur (ben 11.11.2014 indiriminde 24 dolara almıştım normalde daha pahalı bir ürün galiba, tam fiyatını hatırlamıyorum)