Araç Filmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neyse ben o sevdadan vazgeçeyim şimdilik normal film yaptırayım arka ve yan camlara hepsini 3 mu yaptirayim yoksa arka 3 cami 3 numara ondeki 2 camida 2 numara mi yaptiraym yine cok soru soruyorum 😀
bana göre 2 si 3 ü yok gözlerin neye zevk verıyorsa onu yaptırın derim.ön cam sakın !!!

• Beğen
Reaksiyonlar: ogz
2 3 iyi olur öne 3 olursa akşam yan aynaları görmekte zorlanabilirsiniz

Ya ön ve arkaya 2 numara çektir
Yada ikisine de 3 numara...
Önler 2 arkalar 3 çok çirkin estetik dışı duruyor.
Zevk meselesi yine de birşey diyemem ötesine ama şunu belirteyim ki eğer piyasada herhangi bir yerde yaptıracaksanız önlerde kesinlikle 3 numara tavsiye etmem çünkü özellikle akşamleyin yan aynaların işlevi tamamen kayboluyor. Kışın soğuğunda camı açarak arkayı kollamak durumunda kalırsınız.
Benden tavsiye

• Beğen
Benim araçta ön camda dahil bütün camlarda 3 numara film var yolda giderken polislere ben burdayım diyosun ve gözlerde problem varsa kesinlikle ön cama çektirme

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen
ön cam hariç komple 3 numara (koyu) çektir. zamanla hafif açılıyor rengi zaten.

Fikir verir belki. 3 numara ASWF cam filmi 🙂

Vv0a8P.gif

bende yaptırmak istiyorum ama bi defa ceza yedim ağzım yandı gerçi şeytan dürtüyo bu aralar yine bakalım yaptırırsamda 2 numara en azından çok göze batmaz diye düşünüyorum.

ön cam hariç diğer camlara 2 numara yaptırabilirsin...polis amcaları görüncede artık 4 camıda indirirsin yapacak bişe yok ceza yemekten se🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt