Araç alacağım yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahibinden de ne kadar fazla yeni civic ilanı var . sedanları zibil gibi...

aynen acayip civic var nedendir bilemiyorum kasa falan mı değişiyor da satışa geçti milletq

Hayırlısı olsun caglar... Legacy guzel duruyor.
Valla arkadaslar gecen yılbası kampanyasında 41 e elegance otomatik civic aldık arkadasa; hala 2. elde o rakamdan asagı bi fiyat gormedim. Tutturablirsek muhabbeti anlayacagınız. Civicteki mubareklik nedir hala cozemedim 2007 elegance a adamlar hala 35 36 istiyo....

fuara gelecek kırmızı dizel fr dsg ye çök teşhirden fiyatı kır al paşa paşa bin usta bence ...😕

Çağlarcım benim diğer araba var satılık. Hyundai i30 1.6 CVVT Prime otomatik vites 122 bg en full olanı... sunroof+koltuk ısıtma+ deri koltuk + BRC LPG + 45.000 km geçen hafta bakımını yaptırdım 2009 model.. bi-xenon var 17" jantlar + ziebart gold paket + orjinal arka spoiler + ayak pedal setleri + yan rüzgarlıklar... Tamamen orjinal.. Fiyat olarakda en son 35.000 TL'ye bırakıyoruz bilgin olsun yinede 🙂

Hayırlısı olsun caglar... Legacy guzel duruyor.
Valla arkadaslar gecen yılbası kampanyasında 41 e elegance otomatik civic aldık arkadasa; hala 2. elde o rakamdan asagı bi fiyat gormedim. Tutturablirsek muhabbeti anlayacagınız. Civicteki mubareklik nedir hala cozemedim 2007 elegance a adamlar hala 35 36 istiyo....

Honda'ların 2. el piyasasının maşallahı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt