Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli dostlar 2008 2009 model km si 50000'i geçmemiş
kesinlikle otomatik olacak 30000 40000 tl arası araç arıyorum ne alabilirm fikirklerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkür ederim
kardeş bu araca baktım bu arabayı alıyordum zaten de araba 50 kere servise girmiş motoru bile açılmış doğuş otoda o yüzden almaktan vazgeçtim capitol de buluştuk bize gelirkende kaza yapmıştı iyice soğuduk çokük duruyor araba oradaki fotolar çok eski
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.